Bedrijfsfilms

voor bedrijven met drive

Als ondernemer heb je iets moois te bieden, je krijgt energie van wat je te brengen hebt en je werkt vanuit je passie.

Een bedrijfsfilm helpt om deze passie ook uit te stralen naar anderen, anderen kennis met het bedrijf te laten maken en met het product of de diensten die worden aangeboden. Een film neemt je mee, waardoor mensen echt feeling krijgen met het bedrijf en eventueel ook het gezicht achter het bedrijf.

DE KRACHT VAN VIDEO

Ik ga altijd terug naar de kern. Jouw passie, wat je wilt bereiken, wat jouw drijfveer is en dat is wat kracht bijzet in jouw video. 

Hechting aan jou en je bedrijf begint al wanneer het gevoel goed zit. Dit ondersteun ik met de juiste muziek, de juiste teksten en beelden die bij passen bij wat gewenst is om uit te dragen en met het gewenste resultaat in het achterhoofd.

'We hebben veel dezelfde producten op de markt, maar wie jij bent en het gezicht achter het product maakt dat mensen voor jou kiezen en graag blijven hangen.'   

WERKWIJZE

Wanneer er contact wordt opgenomen via het contactformulier, plannen we een belgesprek in en bespreken we de wensen en gewenste resultaten. Misschien is dit nog niet helder, maar dat is iets waar we samen over in gesprek gaan en wat écht gaat maken dat het een bedrijfsfilm wordt die de visie,  de persoonlijkheid en de impact die het bedrijf maakt gaat uitdragen. 

We schetsen een beeld van wat gewenst is voor de video en aan de hand daarvan maak ik een plan waar we op de filmdag mee gaan werken. 

Resultaten van een bedrijfsfilm

De kracht van video en resultaten die kunnen worden behaald zijn o.a.:

  • Tegenwoordig wordt video langer bekeken dan foto's, aangezien het een constante veranderlijke factor in zit. Wanneer bedrijfsfilms worden gebruikt voor social media, banners, advertenties; dan is er automatisch een langere kijkduur en dus meer betrokkenheid en daardoor ook een groter bereik.
  • Video is een ideale manier om de sfeer van het bedrijf uit te dragen, wat zorgt voor verbinding, wat zorgt voor een betere basis om verkopen te genereren.
  • Klanten kennis laten maken met het gezicht achter het bedrijf, waardoor ze zich meer verbonden voelen met jou, het bedrijf en het product/ de dienst die wordt geboden.
  • Video geeft naast emotie en waarde, ook informatie zonder dat het op een 'verkopende'  manier overkomt: het geeft je de mogelijkheid de juiste visie uit te dragen, reviews van klanten te laten horen, de locatie van het bedrijf te laten zien en bijvoorbeeld informatie over hoe de dienst of het product eruit ziet wanneer mensen het echt voor zich gaan zien. 
  • Een krachtig verhaal is de basis voor impact maken als bedrijf. Het inzetten van video draagt bij aan professionaliteit uitstralen; jezelf, je bedrijf en waar je als bedrijf trots op bent en waar je voor staat durven uitdragen.


Onder andere samengewerkt met:

Filmen op locatie

Vervolgens kom ik bij je of jullie filmen op locatie of naar wens filmen we op een locatie die je verhaal kracht bijzet. Dit kan een studio zijn in de buurt, op de bedrijfslocatie of bijvoorbeeld  op een mooie heide. 

Aflevering

Wanneer ik het uiteindelijk tot een mooi geheel hebt gemaakt, wordt de film binnen 4 weken afgeleverd. In overleg is een snelle levering mogelijk.

INVESTERING

Voor bedrijfsfilms maak ik graag een offerte op maat voor je wanneer ik je wensen weet. Zijn er andere ideeën of vragen? Laat het mij weten! Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] of door een bericht te sturen via het contactformulier.  

Bedrijfsfilms

Dit kan een video zijn van een event, maar ook bijvoorbeeld een video die  dient als reclamemateriaal. Zelf ben ik altijd een voorstander van multi-purpose filmen: eenmaal filmen en de kern pakken en daaruit meerdere bruikbare beelden halen die de impact en de mogelijkheden die jouw bedrijf biedt vertaalt voor de klant op verschillende terreinen.

Afhankelijk van de wensen ga ik daarom vooraf graag kort in gesprek met jullie wensen en gewenste resultaat. Naar aanleiding hiervan wordt er een offerte op maat gemaakt. Neem contact op  om de mogelijkheden te bespreken!

REVIEWS

'

' Zo de films zijn super tof!! Dankjewel voor je al je werk en je liefde erin, echt heel blij mee! Mooi warm en met een lach, helemaal tevreden mee!'

REVIEWS

'Ik heb de film ontvangen en wat is hij mooi geworden! 
Femke luisterde goed naar wat ik belangrijk vond, naar wie ik ben en hoe ik mijn bedrijf wil laten zien. Ook dacht ze mee over hoe we bepaalde dingen het beste konden laten zien. Hierdoor is de film ook geworden zoals ik ben en wat ik wil uitstralen!


REVIEWS

'Femke maakt van al je avonturen fantastische video's! Je krijgt kwaliteit, exclusiviteit en warme, sfeervolle beelden! Bovendien is het fijn samenwerken met Femke en overlegt ze met je. Een dikke aanrader als je graag een sfeervolle en goede video wilt laten maken!'