cursus trouwvideografie leren trouwfotografie cursus trouwvideograaf

COACHING
voor videografen

Wil jij leren hoe je een succesvol trouwvideograaf wordt, maar loop jij tegen bepaalde dingen aan  waar je toch hulp bij wilt? In de coaching die ik aanbied zijn er meerdere opties mogelijk, waaronder 1-op-1 coaching sessies en er zijn online cursussen beschikbaar! Leer de trouwvideograaf worden die je wilt zijn, waarbij je relaxt te werk gaat, met plezier werkt, geweldige films aflevert, bruidsparen hebt die blij zijn met wat jij aflevert en met plezier mooie reviews ontvangt. Kijk verder voor de mogelijkheden die worden aangeboden.

Hi! Ik ben er voor jou! 

Hi, ik ben Femke, bijna 30 en ik woon in het mooie Raalte met mijn vriend Guus en onze mini labradoodle Loetje. Ik begon 3 jaar geleden als trouwvideograaf nadat ik daarvoor jaren als fotograaf in de zomers shoots deed. Ik besloot volledig voor mijn passie te gaan en toen ik begon als videograaf, toen heb ik echt 20+ cursussen gevolgd, úren YouTube gekeken, luisterde honderden uren aan waardevolle podcasts en binnen een jaar had ik de business zoals ik hem graag wilde. Alleen er was één ding dat mij destijds veel tijd en ook veel geld (auw) had bespaard: een cursus die álle informatie had rondom het vastleggen van bruiloften. Die cursus maakte ik begin 2023 voor toekomstige trouwvideografen en daarmee ontstond ook de behoefte om nog meer te kunnen helpen door middel van coaching. 

Intussen heb ik gefilmd in natuurlijk Nederland, maar ook Italië, Portugal, Bali en staan altijd weer nieuwe bruiloften waar ik enorm naar uitkijk. 

Het resultaat dat je kunt verwachten.. 

 • Je wilt graag vol vertrouwen je werk doen in de trouwvideografie. Je wilt weten wat je doet en je wilt mooi werk afleveren, waar klanten enorm blij mee zijn! 


 • Jij hebt straks kennis van de belangrijkste dingen en werkt daardoor met plezier en succes! Je overstijgt jezelf echt. En dit komt straks sowieso ten goede van jouw klanten! 


 • Je bent al begonnen in de trouwvideografie, maar loopt nog tegen bepaalde dingen aan en wilt dat graag oplossen! Jij wilt weten wat je doet, sterk te werk gaan, focussen op plezier en je creativiteit en daar super mooie films mee afleveren! 


 • Of je wilt naast je fotografie baan beginnen met videografie. Later eventueel nog in de trouwvideografie, wie weet! Maar eerst wil je in een ochtendje de basis van de videografie leren. Zo kun jij wat jij in een ochtendje hebt geleerd, daarna keer op keer aanbieden bij de shoots die jij aanbied voor jouw klanten! 


De coaching is perfect voor jou als:

 • Jij beginnend trouwvideograaf bent en je wilt 1-op-1 hulp op bepaalde aspecten in jouw vak waar je tegenaan loopt


 • Je bent fotograaf en wilt graag de videografie erbij oppakken of misschien ooit de trouwvideografie. Je wil de ins and outs leren, zodat jij dit naast jouw fotoshoots als extra kunt aanbieden!Wat klanten zeggen na het afleveren van de film:

cursus trouwvideografie
cursus trouwvideografie
cursus trouwvideografie

COACHING AANBOD

Gericht op de trouwvideografie
1-op-1 coaching sessie van 1,5 uur

In 1,5 uur tijd bespreek ik je vragen met je en gaan we dat aanpakken waar jij tegenaan loopt. Het kan via Zoom of je bent welkom bij mij thuis in Raalte. Voorafgaand hebben we een vrijblijvende kennismaking om te horen of ik jou kan helpen. 


Prijs 1,5 uur coaching 
€299,- incl. btw

Get to know videography
3 uur videografie kennissessie + toepassen voor fotografen

In 3 uur tijd leer ik je de basis van de videografie om het ook aan te bieden aan jouw klanten als naast fotoshoots! Ik leer je alles over cameragebruik, storytelling, jouw verhaal opbouwen, film instellingen en tips die ik aan de klant geef wanneer we aan het filmen zijn, zodat jij de juiste beelden krijgt voor hen. 

Je kunt in deze sessie ook je vragen kwijt. Geef ze aan, dan bereid ik ze voor!

3 uur videografie sessie: €499,- incl.. btw

Wil jij echt alles leren over 
de trouwvideografie?

Dan is de online cursus trouwvideografie - The Wedding Videography Mastery perfect voor jou! Deze cursus bevat 10 modules aan waardevolle informatie, zodat jij na deze cursus jouw eerste bruiloften al zelfverzekerd en met trots kunt vastleggen en afleveren!

In de conline trouwvideografie leer jij ALLES over de trouwvideografie en wat jij moet weten als toekomstig trouwvideograaf! Het is een online cursus, zodat jij alles op jouw eigen tempo kunt volgen en alle ins-and-outs op ieder moment er weer bij kunt pakken en terug kunt kijken! 

Daarnaast zit bij deze cursus ook een community. Zo kun jij altijd jouw vragen kwijt kan én jezelf echt gaat overstijgen! Klopt op de knop voor de informatie!

REVIEW

De coachsessie bij Femke heb ik als prettig ervaren. Het voelt laagdrempelig, alsof ze je al een langere tijd kent. Ze probeert op een fijne manier met je mee te denken en je nieuwe inzichten te geven. Ik ben naar Femke gegaan omdat ik  als ondernemer ben begonnen en zij dit stukje uit eigen ervaring ook kent. Denk je dat het bij je past? Zeker doen! - Foto's van Esther

Hoe weet ik zeker dat ik alles uit de coaching sessie haal?

Created with Sketch.
 • Ik draag vanuit mijn kan mijn steentje bij. Vanuit jouw kant is een juiste dosis motivatie belangrijk en verder is het oefenen, oefenen en oefenen! Hieronder zijn 2 dingen waardoor ik mijn best doe jouw maximaal te helpen.
 • We hebben eerst een korte kennismaking via telefonisch contact of via beeldbellen. Zo kijk ik allereerst met je mee of ik de persoon ben om jou te helpen. Als dit niet zo is, zal ik dit ook eerlijk aangeven. Als dit wel zo is, en jij wilt graag een coaching sessie inplannen, dan gaan we dit doen! 
 • Voordien geef je al even aan waar je het voornamelijk over wilt hebben. Dit kan zijn: hoe je de trouwdag doorloopt als het om een sessie voor trouwvideografie gaat, de techniek, de nazorg, jouw marketing, maar ook bijv. dronevideografie of editen en storytelling. Indien je allerlei vragen hebt; ook goed! Tijdens de sessie is vaak voldoende ruimte om veel van jouw vragen op te lossen. Alles, zodat jij nadien weer goed verder kan en jouw werk tot een succes kan maken!

Wat als ik daarna een tweede coaching sessie wil?

Created with Sketch.

Dat kun je aangeven en dan plannen we die in! Laten we eerst de eerste doen, dan kijk je daarna verder. Ik ben altijd paraat als je toch behoefte hebt er nog weer mee te oefenen of wanneer ik je toch nog even verder moet helpen. Ik zet mij met liefde in om jou te zien groeien in wat je doet. 

Ik ben fotograaf en zou het graag in real life willen oefenen!

Created with Sketch.

Wanneer je al overweg kunt met de videografie, dan is 1 sessie genoeg. Maar wanneer je alles nog moet leren in de videografie dan plannen we hiervoor 2 sessies in. Ik ga je dan eerst leren hoe de videografie werkt, storytelling werkt en hoe jij mooie films kunt gaan maken. De tweede sessie die we plannen is een sessie waarbij je een shoot regelt naar jouw wens, waarbij de videografie gaan toepassen. Nadien kun je ze de beelden geven + heb jij portfolio materiaal. Ook krijg je een masterclass Family Shoot Editen van mij toegestuurd waarin ik je uitleg geef over editen in Adobe Premiere Pro en hoe jij het nu tot een korte film maak + ik geef je uitleg hoe je pakkende korte reels maakt!

Ik twijfel of de videografie wat voor mij is.

Created with Sketch.

Dat is altijd aan jezelf. Maar ik kan je zeggen, daar kom je maar op één manier achter. Als je twijfelt of je het wel leuk vindt en of je er misschien wel of niet goed genoeg in bent, weet dan 1 ding: jij ben op dit moment je hart aan het volgen! Je volgt je intuïtie en op dit moment vind jij het heel leuk en vanaf hier ga jij alleen maar groeien en nog meer vooruit. Waar je over een jaar staat, zal alweer heel anders zijn dan waar je nu staat.

Na deze coaching

 • Zijn jouw vragen verholpen en kun jij echt weer verder knallen en doen waar jij goed in bent! 
 • Zijn jouw klanten nog blijer met het moois dat jij levert en aanbied! 
 • En krijg je trotse, blije en enthousiaste reviews van gelukkige klanten!
 • Kun je weer vooruit, is het 'aanmodderen' nu echt voorbij en zit je weer lekker in de flow.
 • Ga jij zelfverzekerd te werk als videograaf, doordat jij weet wat jij doet!Ben jij klaar om écht met de videografie aan de slag te gaan, te groeien in het werk dat jij levert en jouw klanten blij te maken met de mooie beelden die jij maakt? 

Plan dan nu jouw kennismakingscall in om te zien of ik jouw succes kan versterken!