cursus trouwvideografie leren trouwfotografie cursus trouwvideograaf

ONLINE CURSUS 
TROUWVIDEOGRAFIE

The Wedding Videography Mastery

In deze cursus leer je hoe jij een trouwvideograaf wordt, die weet wat hij/zij  doet, hoe alles werkt, van audio tot aan het filmen van de juiste elementen en die daardoor in staat is een geweldige trouwfilm te maken! 

In 4 weken tijd ga jij van 'Hoe moet ik het allemaal aanpakken?' naar voorbereid zijn als trouwvideograaf en succesvol bruiloften filmen en geweldige trouwfilms maken voor je bruidsparen waar ze súper enthousiast van worden.

cursus trouwvideograaf trouwfilm

 Hi beginnend 
trouwvideograaf!

Je wil beginnen als trouwvideograaf, mooie trouwfilms maken, maar je mist kennis over hoe je een bruiloft vastlegt, welke apparatuur je nodig hebt, hoe het allemaal werkt met het opnemen van audio op de trouwdag en ook hoe de storytelling werkt in een trouwfilm en hoe je dat dan filmt op de dag. Terwijl jij dat gewoon wilt weten en dan geweldige trouwfilms wilt maken en je bruidsparen enthousiast gaat maken!

 Ergens weet je ook dat je een trouwdag maar één keer goed kunt vastleggen en de kans dat het misgaat, dat laat je ergens ook een beetje in de angst zitten om actie te gaan ondernemen. 

Je wilt niet op de trouwdag als videograaf onzeker zijn, maar je wilt juist het bruidspaar een super mooie trouwfilm geven. Maar als je nu zou beginnen, dan 'doe je eigenlijk maar wat' en dat weerhoud je. Ondanks dat je hier en daar echt al wel dingen weet en wat andere films maakt voor bekenden! 

Jij bent een enthousiaste trouwvideograaf! 

 • Hoe fijn zou het zijn als.. je na deze cursus werkt als trouwvideograaf en je werkt vanuit vertrouwen, overzicht en lekker vanuit je creativiteit en met veel plezier. 


 • Je gaat een super goede bruiloft filmen en mooie trouwfilms maken! 


 • Je wilt voorbereid zijn wanneer de trouwdag er is waarbij jij videograaf bent en dat je weet wat je doet! 


 • Wat er ook gebeurt op de trouwdag, welk element er ook is, ook als videograaf weet jij het in de film tot mooi tot uiting te laten komen. 


 • Jij hebt straks kennis van de belangrijkste dingen van de trouwdag en werkt daardoor met plezier! Alsof je al wat ervaring hebt; en je kunt het ook, want je weet het!


 • Je kunt het haast niet geloven, maar dit jaar ga jij al jouw eerste bruiloften filmen en dat vind je geweldig, spannend ook wel, maar je hebt er nu echt vertrouwen in!!


 • Bij jouw eerste trouwfilm zou je dan een berichtje kunnen krijgen met 'Waaaa geweldig, we hebben hem keer op keer gekeken en tranen rollen over onze wangen. Zo mooi gemaakt!' Dat is wat ik je in deze cursus allemaal aanreiken en met je ga realiseren.
cursus trouwvideograaf

'Functieomschrijving: filmmaker, de enthousiaste stille genieter, marketeer, trouwjurk goedlegger, editor, creatieveling, communicatiespecialist, alles in goede banen leider.'

Dit is wat de cursus je gaat brengen..

In deze cursus ga jij alles leren over trouwvideografie en na deze cursus ga jij dan ook zelfverzekerd te werk als trouwvideograaf. In 10 waardevolle modules leer jij alles over de trouwvideografie. 

 •  Je gaat de bruiloften goed filmen en voelt je trots over wat je hebt vastgelegd! 


 • Op de trouwdag zelf kun je je met plezier focussen op je werk en kan je met plezier werken vanuit je creativiteit. 


 • Je weet wat je doet en dat gevoel is echt heerlijk! 


 • Je hebt kennis van o.a. audio, camera instellingen, storytelling, hoe jij de film gaat opbouwen, je weet welke beelden je allemaal nodig hebt op de trouwdag, op ieder moment van de trouwdag ben jij redelijk relaxt want je weet wat je moet doen, je bent je eigen marketing en trekt met plezier nieuwe klanten aan!


 • Je maakt het bruidspaar blij met de film die je aflevert en dat maakt jou ook weer dolblij en geeft je een super voldaan gevoel!  

10 waardevolle modules aan lesmateriaal

Alle praktische informatie!

De cursus: 

 • Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van Huddle


 • De cursus bevat 10 super waardevolle modules over onder ander: de mindset van een succesvolle videograaf, alle info over apparatuur, software, tips over apparatuur, het instellen van je camera voor een bruiloft, storytelling in de trouwvideografie, de voorbereiding, er wordt een hele bruiloft met je doorgenomen, alles over audio, wat je op ieder moment moet doen, dronevideografie op de bruiloft, een business running als trouwvideografie. klanten aantrekken, kennismakingsgesprekken, marketing etc. etc. 


 • Je komt in een besloten community op Instagram voor beginnende trouwvideografen waar je al je vragen kunt stellen, je video's kunt laten zien en samen kunt connecten.


 • Je beschikt ook over een Huddle app, zodat je de cursus kunt volgen op ieder moment en op je eigen tempo.  


Alle extra's die je krijgt: 

 • PDF voor met alle info die voor het kennismakingsgesprek, wat je daarbij vraagt, hoe je het gesprek het beste voert + hetzelfde voor het tweede contactmoment en eventueel contact met de fotograaf 


 • Storytelling hand-out om altijd bij de hand te kunnen hebben, zodat je altijd weet hoe je de storytelling in de videografie toepast op de trouwdag en nadien in je edit!


 • Template geloften & JA-woord. Easy hand-out van waar je het beste kunt staan bij verschillende soorten locaties en wat de voorkeur heeft.


 • E-book met 10 x b-roll shots fotoshoot trouwvideografie om altijd digitaal bij de hand te hebben en snel door te kunnen kijken voor inspiratie bij de foto-/videog


Vanaf nu kun jij direct van start!

Wat bruidsparen zeggen na het afleveren van de trouwfilms:

cursus trouwvideografie
cursus trouwvideografie
cursus trouwvideografie
cursus trouwvideografie trouwvideograaf

Je bent welkom!

Hi, ik ben Femke, bijna 30 en ik woon in het mooie Raalte met mijn vriend Guus en onze mini labradoodle Loetje. Ik begon 3 jaar geleden als trouwvideograaf nadat ik daarvoor jaren als fotograaf in de zomers shoots deed. Ik besloot volledig voor mijn passie te gaan en toen ik begon als videograaf, toen heb ik echt 20+ cursussen gevolgd, úren YouTube gekeken en binnen een jaar had ik de business zoals ik hem graag wilde. Alleen er was één ding dat mij destijds veel tijd en ook veel geld (auw) had bespaard: een cursus die álle informatie had rondom het vastleggen van bruiloften. 

Dus ik wist toen als dat als ik op het punt zou komen dat ik cursussen ging maken, ik dit zou gaan maken! Intussen heb ik gefilmd in natuurlijk Nederland, maar ook Italië, Portugal, Bali en staan er weer nieuwe bruiloften waar ik enorm naar uitkijk. 

Ik ben intussen volledig voor mijzelf begonnen als trouwvideograaf en ik kijk er enorm naar uit om jou een kickstart te geven als startend trouwvideograaf!  Ik ga je helpen om te werken als professional, die weet wat hij/zij doet, mooie films te filmen waar je trots op bent en waar je bruidsparen dolgelukkig mee zijn! Dat is iets dat ik je enorm graag wil laten ervaren! Are you in?

Hoe lang duurt de cursus?

Created with Sketch.

Je kan de cursus op je eigen tempo volgen in de leeromgeving. Er zijn 10 modules van ongeveer 6 uur aan beeldmateriaal. De modules zijn opgebouwd in korte behapbare video's die goed te volgen zijn. Je kunt de juiste dingen eruit halen wanneer je specifiek meer wilt weten over bepaalde onderwerpen of je kunt alles volgen. Het totaal neemt ongeveer 4 weken in beslag als je er de tijd voor wilt nemen. Ga jij er sneller doorheen? Dan heb je aan 2 a 3 weken waarschijnlijk genoeg!

Wanneer start de cursus?

Created with Sketch.

Je kunt op ieder moment een ticket kopen en binnen enkele minuten heb je toegang tot de leeromgeving. Daarna heb je onbeperkt toegang om de cursus in je eigen tijd te volgen!

Wat als ik niet tevreden ben?

Created with Sketch.

Mijn doel is dat je tevreden bent en dat het je straks goed af gaat als trouwvideograaf. Daar zal ik alles aan doen! Maar mocht dit niet naar wens zijn, dan is er een niet goed, geld terug garantie (algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing). 

Is er een mogelijkheid om mijn vragen te stellen?

Created with Sketch.

Absoluut! In de online community op Instagram kun je je extra vragen kwijt die niet in de lesmodules aan bod zijn gekomen. Zo wordt je altijd weer op weg geholpen.

Ik twijfel of de videografie wat voor mij is.

Created with Sketch.

Dat is altijd aan jezelf. Maar ik kan je zeggen, daar kom je maar op één manier achter. Als je twijfelt of je wel goed genoeg bent of gaat zijn in trouwvideografie en of het wel wat is: één ding, jij bent je hart aan het volgen! Je volgt je intuïtie en op dit moment vind jij het heel leuk en vanaf hier ga jij alleen maar groeien en nog meer vooruit. Waar je over een jaar staat, zal alweer heel anders zijn dan waar je nu staat!